Veľká obrázková kuchárska kniha pre netradičné stolovanie. Zobraziť viac
Naučíte sa grilovať na otvorenom ohni kotlety, steaky, rebierka, hydinu a ryby, vyberiete k nim najlepšiu prílohu z množstva grilovacích zmesí, relišov, sáls a pást... Zobraziť viac
Objavte zaujímavé chute vo svete šalátov! Zobraziť viac
Pivopédia je praktická encyklopédia poskytujúca prehľad o „stave piva“ v Čechách, na Morave a na Slovensku. Ponúka zoznam fungujúcich pivovarov – od nadnárodných koncernov až po malé podniky, v ktorých dostanete pivo len priamo na mieste... Zobraziť viac
70 vynikajúcich receptov na veselú grilovaciu párty, kde sa nemusia opekať iba klobásky a steaky, ale môžu to byť aj marinované ryby, chrumkavá zelenina a šťavnaté ovocie. A nesmieme zabudnúť ani na chutné šaláty, pikantné omáčky a vynikajúce dipy. Zobraziť viac
Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej obľube: tuniakové carpaccio, rybacia paštéta, plnené sépie či kalmary, krabí koláč... Zobraziť viac
Kniha obsahuje viac ako 400 osvedčených receptov na kysnuté múčniky, palacinky a omelety, nákypy, pudingy, koláče a zákusky... Zobraziť viac
Cestoviny prinášajú ľuďom radosť! Či sa pustíte do jednoduchého receptu, alebo zvolíte zložitejší postup, budete ich podávať ako predjedlo, v polievke, ako hlavné jedlo, či dokonca ako dezert, vždy nimi zapôsobíte... Zobraziť viac
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá... Zobraziť viac
Mrazené jogurty a zmrzlinové sendviče sú nové hviezdy na zmrzlinovom nebi. Okrem nich vám ponúkame mrazené tortičky, nanuky a mrazené lízanky... 40 labužníckych receptov na zdravé nízkotučné pochúťky... Zobraziť viac
Osvojiť si diétu 5 : 2 je ľahké: dva dni v týždni znížite príjem kalórií na 500 alebo 600, na zvyšok týždňa si vezmete voľno a jete, čo vám hrdlo ráči! Ak dodržíte pôst iba dva dni v týždni, schudnete a budete sa cítiť oveľa lepšie a zdravšie... Zobraziť viac
V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov.. Zobraziť viac
Krok za krokom sa naučíte pripraviť vegetariánske pochúťky – napríklad bylinkové halušky s paprikovou omáčkou, špenátovú pizzu či vyše 125 ďalších vynikajúcich jedál! ... Zobraziť viac
Táto kniha vás prevedie pestrým svetom európskych bielych vín a oboznámi vás s pestovateľskými oblasťami, slávnymi výrobcami vína a odrodami viniča... Zobraziť viac
70 vynikajúcich receptov na veselú grilovaciu párty, kde sa nemusia opekať iba klobásky a steaky, ale môžu to byť aj marinované ryby, chrumkavá zelenina a šťavnaté ovocie. A nesmieme zabudnúť ani na chutné šaláty, pikantné omáčky a vynikajúce dipy. Zobraziť viac
Správnym stravovaním neposilňujeme iba imunitný systém, ale predchádzame aj mnohým chorobám, napríklad ochoreniam srdca a krvného obehu, cukrovke alebo onkologickým ochoreniam... Zobraziť viac
Kniha, ktorú vám predkladáme, chce ukázať, ako zaobchádzať s vínom, aby sa stala dokonalým pôžitkom... Zobraziť viac
Ryby a dary mora sú zárukou vynikajúcich jedál s nízkym obsahom kalórií a špeciality z nich pripravené sa tešia čoraz väčšej obľube: tuniakové carpaccio, rybacia paštéta, plnené sépie či kalmary, krabí koláč... Zobraziť viac
Tajomstvo varenia vo woku spočíva v krátkej a šetrnej tepelnej úprave pokrmov. Nechajte sa nadchnúť vyše 120 receptami na jedlá zo zeleniny, ovocia, mäsa, rôznych druhov ryže, cestovín... od polievok po exotické dezerty. Zobraziť viac
Štyri suroviny + základné suroviny + rýchla príprava = moderná kuchyňa Zobraziť viac