Cítiš sa ako Jamie Oliver alebo skôr Lenivá kuchárka ? Nech sú tvoje kulinárske schopnosti akékoľvek, s kuchárskymi knihami ich posunieš na novú úroveň. O recepty sa s tebou rád podelí Zdeněk Pohlreich, Slovegán alebo Gordon Ramsay. Pre malých papkáčov tu máme tipy na prvé príkrmy, dojčenské recepty a pre veľkých papkáčov napríklad fit recepty a papkáči, ktorí nemôžu jesť všetko, si nájdu svoje v knihách o diétach, obľubené recepty z kvásku zas nájdu v knihe Kváskovanie. Dobrú chuť!
Vo svojej knihe o zelerovej šťave Anthony William hovorí, že keby ľudia poznali účinky tejto zázračnej zelenej tekutiny, vedeli by aj to, že má neuveriteľnú schopnosť uzdravovať a pomáha pri veľkom množstve zdravotných problémov... Zobraziť viac
Kniha obsahuje 28-dňový program, a ukážkový program na mesačné stravovanie podľa semafóru, tiež ukážku toho, ako si môžete zo zdravých jedál pripraviť napríklad vianočnú tabuľu... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Autorky sa v knihe venujú základnej problematike úplne prvých príkrmov pre deti vo veku do 12 mesiacov, najčastejšie kladeným otázkam, s ktorými sa rodič môže stretnúť, a samozrejme, praktickým tipom a receptom na príkrmy... Zobraziť viac
Jedz a behaj je autobiografický príbeh človeka, ktorý svojou nezlomnou vôľou a vytrvalosťou dokázal, že elitným športovcom sa môže stať aj ten najmenej fyzicky predisponovaný človek, ak do toho dá všetko. Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Fitness diár vydáva Fitshaker už 8 rokov, z toho bol doteraz vždy bestsellerom. Okrem praktickej kalendárovej časti v sebe ukrýva množstvo tipov a odporúčaní od fitnes trénerov, odborníkov a výživových špecialistov pre tvoje zdravšie a šťastnejšie JA... Zobraziť viac
Prírodná liečba: autizmu, dyspraxie, dyslexie, schizofrénie a depresií... Dr. Natasha Campbell-McBride založila roku... Zobraziť viac
Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto... Zobraziť viac
Autorka Cettina Vicenzino vás prostredníctvom vyše 70 receptov pozýva na vegetariánsku poznávaciu cestu svojou talianskou domovinou. Krehké artičoky naaranžuje na citrónom nadýchanú fregolu, žiarivým fialkastým radicchiom obohatí chuť... Zobraziť viac
Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s... Zobraziť viac
Keď novinár Bas Kast vo svojich štyridsiatich rokoch skolaboval s bolesťami na hrudníku, vynorila sa pred ním existenčná otázka: Zruinoval si zdravie nezdravou stravou (Junkfood) bez akejkoľvek hodnoty?... Zobraziť viac
Zápal je reakciou imunitného systému, ktorá nás chráni proti toxínom, infekciám a poraneniam. Chronický zápal, ktorý v tele pretrváva dlhú dobu, avšak spôsobuje závažné poškodenie a poruchy vedúce k chronickým ochoreniam... Zobraziť viac
Nové doplnené vydanie! Syndróm dráždivého hrubého čreva býva často vonkajším prejavom nebezpečnej zmeny v tráviacom trakte. Táto kniha Vám vysvetlí všetky potrebné informácie a súvislosti a prináša kompletný manuál postupu tzv. FODMAP konceptu... Zobraziť viac
Pomalý hrnec je stálicí českých kuchyní: šetří čas, energii a dokáže připravit chutné a zdravé pokrmy, aniž by přišly o své nutriční hodnoty a vitaminy. Inspirujte se pomalými... Zobraziť viac
Jamie Oliver predstavuje vyše 125 nových receptov, ktoré sú oslavou stredomorských surovín, chutí a vôní. Na každý recept budete potrebovať iba 5 surovín, čo znamená, že pripravíte chutné a jednoduché jedlá bez siahodlhého nákupného zoznamu... Zobraziť viac
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale... Zobraziť viac
Doba tráviacich problémov vyžaduje nový pohľad na ich riešenia, ale aj nový pohľad seba, na svoje jedlo a svoje životné návyky. MUDr. Igor Bukovský, PhD. prináša finálnu verziu pôvodnej, mimoriadne úspešnej knihy „Zachráňte svoje črevo“... Zobraziť viac
Je možné, aby nevinne pôsobiaca obilnina stála za väčšinou bežných zdravotných problémov? Ľahšie tomu uveríte po zistení, že zjedenie dvoch krajcov celozrnného chleba zvýši hladinu cukru v krvi viac, než keby ste zjedli dve polievkové lyžice cukru.... Zobraziť viac