Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Šírejší než nebo, väčší než priestor - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

MoojiEastone Books (2018)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
8,99€
Zľava 35%
5,84€

📚Nová za 6,70€ (Zľava 25%) Zobraziť novú knihu

Čo ak všetko, čomu ste verili o tom, kto ste – vaše telo, myseľ, emócie a vaša výchova, je v skutočnosti presne to, čím nie ste? Čo ak je to iba mylný autoportrét vytvorený chybnou identifikáciou, návykmi a predpokladmi? Knihou Šírejší než nebo, väčší než priestor nás autor inšpiruje a núti odhaliť našu pravú podstatu ako čisté vedomie.
Používa pri tom jednoduché otázky, vhľady, múdre poučenia a podobenstvá. Tým, že priamo ukazuje na Pravdu a zároveň sa zameriava na časté výzvy, ktoré sa objavujú v našom každodennom živote, odhaľuje bezčasovú, bezhraničnú lásku a slobodu, ktorá je prirodzenou esenciou podstaty nášho bytia.
Na čoraz početnejších stretnutiach po celom svete tento uznávaný učiteľ vďaka svojej výnimočnej schopnosti s nezvyčajnou jasnosťou, humorom a láskavosťou vniesť svetlo do toho, čo je zložité a neopísateľné, otvoril oči už tisícom ľudí.

Originálny názov: Vaster Than Sky, Greater Than Space Rok vydania: 2018 Rozmer: 145×207 mm Počet strán: 240 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách