Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Nízkoenergetické EKO bývanie/bydlení 2021

MEDIA/ST (2021)

🍎 Vypredané
2,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V 18. ročníku magazínu Ekobývanie/bydlení 2021 sa dozviete už tradične mnoho informácií o nových stavebných systémoch a projektoch, technologických inováciách, konštrukčných systémoch i udržateľných materiáloch. Hlavnou témou čísla je úsporné bývanie, a tak sme sa zamerali na možnosti úspory nákladov, ale aj celkového šetrenia pri výstavbe nových domov ale aj pri rekonštrukciách a renováciách starších stavieb.

Prichádza jar, a preto sme sa snažili dať príjemnú zelenú a jarnú atmosféru do každej stránky nášho magazínu. Môžete sa s nami poprechádzať po kúzelných francúzskych a anglických záhradách, obdivovať mestá, ktoré boli označené ako najzelenšie na svete, alebo sprostredkovane navštíviť jedinečné stavby a domácnosti v Japonsku, Česku či USA.

Porozprávali sme sa aj so slovenskými autormi jedinečných sebestačných Ecocapsulí a dozvedeli sme sa ich zaujímavý príbeh. Nezabudli sme ani na inšpirácie do vašich domácností, svoj návrat do interiéru zaznamenáva zamat i vintage nábytok. Pre milovníkov zelene je tu zase junglow štýl.

Rok vydania: 2021 Rozmer: 209×298 mm Počet strán: 134 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách