Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Spútaná - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Sylvia DayFortuna Libri (2013) • Séria Crossfire • Edícia Fortuna Litera • 2. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 45%
7,10€

Tento titul je dostupný aj v trojdielnej, štvordielnej alebo päťdielnej kolekcii za skvelé ceny!

Hranica medzi láskou a posadnutosťou je veľmi krehká...

Medzinárodný bestseller plný vášne pokračuje!
Zmyselná sága Evy a Gideona z Obnaženej pokračuje v netrpezlivo očakávanej druhej časti romanticko-erotickej série.

Crossfire v zahraničí zaznamenala veľký úspech a jej časti lámu rekordy v predajnosti a pravidelne sa umiestňujú na prvých priečkach viacerých bestesellerových rebríčkov ako New York Times, Sundy Times a pod.

Gideon Cross. Navonok dokonale krásny a sexi muž, zvnútra klbko problémov z minulosti. Vyžaroval z neho spaľujúci plameň, ktorý vo mne rozpútal najtemnejšiu vášeň. Nedokázala som sa od neho odtrhnúť. Nechcela som sa od neho oslobodiť. Stal sa mojou drogou... mojou túžbou... a bol môj.
Mala som za sebou rovnako búrlivú minulosť ako on a takisto som bola poznačená traumou. Vzťah medzi nami nemohol fungovať. Vždy to bolo priveľmi ťažké a bolestné... Okrem okamihov, keď to bolo dokonalé, keď sa naša túžba a zúfalá láska menili na najsladšie šialenstvo. Vzájomná závislosť nás spájala ako puto, naša vášeň nás donútila prekročiť všetky hranice a vstúpiť do sveta rozkoše a posadnutosti.



 Prinášame vám tlačovú správu vydavateľstva k titulu Spútaná, plnú zaujímavých informácií:

Vydavateľstvo Fortuna Libri vo svojej edícii Fortuna Litera vydáva 2. časť úspešnej romanticko-erotickej série Crossfire s názvom SPÚTANÁ, v ktorej zmyselná sága Evy a Gideona pokračuje. Základným námetom románu je zisťovanie, či je možné, aby dvaja emocionálne labilní a minulosťou poznačení ľudia nadviazali vzťah a udržali si ho. Vzťah medzi nimi síce vznikne, je však natoľko bizarný, že v istých momentoch sa dá nazvať skôr vojnou. Neraz ich pred rozchodom zachráni len telesná túžba, pretože jeden druhého až démonicky priťahujú. Séria v zahraničí zaznamenala veľký úspech, práva sa predali do 34 krajín, a jednotlivé časti sa stali medzinárodnými bestsellermi. Spútaná (Reflected in You) sa umiestnila na prvých miestach v týchto bestesellerových rebríčkoch:
#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER
#1 SUNDAY TIMES BESTSELLER
#1 PUBLISHERS WEEKLY BESTSELLER
#1 WALL STREET JOURNAL BESTSELLER
#1 CANADIAN BOOKSELLERS ASSOCIATION
#1 IRISH TIMES BESTSELLER
#1 WASHINGTON POST BESTSELLER

Gideon Cross. Navonok dokonale krásny a sexi muž, zvnútra klbko problémov z minulosti. Vyžaroval z neho spaľujúci plameň, ktorý vo mne rozpútal najtemnejšiu vášeň. Nedokázala som sa od neho odtrhnúť. Nechcela som sa od neho oslobodiť. Stal sa mojou drogou... mojou túžbou... a bol môj.
Mala som za sebou rovnako búrlivú minulosť ako on a takisto som bola poznačená traumou. Vzťah medzi nami nemohol fungovať. Vždy to bolo priveľmi ťažké a bolestné... Okrem okamihov, keď to bolo dokonalé, keď sa naša túžba a zúfalá láska menili na najsladšie šialenstvo.
Vzájomná závislosť nás spájala ako puto, naša vášeň nás donútila prekročiť všetky hranice a vstúpiť do sveta rozkoše a posadnutosti.

SYLVIA DAYOVÁ je autorka bestselleru, ktorý sa umiestnil na prvej priečke rebríčka The New York Times a na celom svete láme rekordy v predajnosti. Napísala desiatky ocenených románov, ktoré boli preložené do vyše tridsiatich jazykov. Bola nominovaná na titul Najlepšia autorka v rámci ceny Goodreads Choice Awards a jej dielo sa na Amazone hrdí titulom Romantický čin roka. Získala tri ceny recenzentov v RT Book Reviews a dva razy bola nominovaná na prestížnu cenu RITA, ktorú udeľuje Spoločnosť romantických spisovateľov Ameriky. Navštívte Sylviu Dayovú na www.sylviaday.com, facebook.com/authorsylviaday a twitter.com/sylday.



Originálny názov: Reflected in You Rok vydania: 2013 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 344 Väzba: pevná Štýl: erotickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách