Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Profesionálne opatrovateľstvo

úvod do teórie - OSVETA - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 164 str. - ISBN: 978-80-8063-330-1 - Kniha

Anna KriškováOsveta (2010) • Séria Profesionálne opatrovateľstvo • 1. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
5,00€
Zľava 24%
3,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Študenti odborov starostlivosť o seniorov, opatrovateľstvo, zamestnanci zariadení sociálnych služieb a zamestnanci zariadení opatrovateľskej služby, členovia rodiny a blízke podporné osoby seniorov, ktorí pomoc vyžadujú, nájdu v texte východisko k riešeniu niektorých opatrovateľských činností.

Kniha je zameraná na všeobecné podmienky opatrovania a starostlivosti o seniorov. Je prvou časťou, na ktorú nadväzujú ďalšie, ktoré problematiku opatrovateľskej praxe a teórie doplňujú a rozširujú.
Kniha vznikala na základe potrieb praxe. Míľnikom vo vývoji opatrovateľského vzdelávania je etapa prechodu od jednotlivých krátkodobých kurzov, nezriedka spornej kvality, organizovaných rozmanitými organizáciami, k procesu budovania systematického školského vzdelávania, ktoré smeruje k získaniu odbornej spôsobilosti na výkon odborných činností opatrovateľa.

Veríme, že spoločne prispejeme k rozvoju kvalitného opatrovateľstva a napomôžeme dôstojný, kvalitný a šťastný život osobám, ktoré pomoc opatrovateľa potrebujú.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788080633301 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 164 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách