Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Nový začiatok

Edice: Fantastika - FRAGMENT - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 376 str. - ISBN: 978-80-8089-387-3 - Kniha


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,99€

📚Prečítaná za 7,14€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Musíš zabudnúť na to, čo bolo: na svojich priateľov, školu, domov, strýka a Gran, dokonca aj svoje doterajšie meno! Tieto slová zneli v ušiach Katie silnejšie ako hluk motorov. Katie Collinsová, ktorú poznáme z románu Mačacie dievča, náhle opúšťa svoj domov na ostrove St. Jeremy, aby ochránila seba a svoje tajomstvo. Neobyčajné schopnosti mladého dievčaťa sú výsledkom genetických mutácií a vďaka tomu je nechtiac objektom záujmu podozrivých skupín. Preto sama, so zmeneným menom, začína nový život v New Yorku. Komu však môže dôverovať? Skutočne sa striasla svojich prenasledovateľov? Voľné pokračovanie úspešného románu Mačacie dievča prináša dramaticky a citlivo vyrozprávaný príbeh, napínavý až do posledného riadka.
Štyridsaťsedemročný Thomas Brezina doteraz vydal viac než 430 kníh, ktoré boli preložené do 35 svetových jazykov. Píše predovšetkým pre deti a mládež, ale jeho knihy bavia aj dospelých. V našich zemepisných šírkach by sme ťažko hľadali podobného autora. A napriek tomu, že sa popri písaní venuje aj moderovaniu niekoľkých televíznych šou pre deti, v jeho mysli neustále vznikajú nové a nové príbehy, ktoré miluje mládež bez ohľadu na krajinu pôvodu. Aj jeho kniha Nový začiatok, štvrtá zo série príbehov o dievčatách s nevšedným tajomstvom, je dôkazom, že čokoľvek, čo Brezina napíše, je nesmierne napínavé, pútavé a plné fantázie.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2010 ISBN: 9788080893873 Rozmer: 145×210 mm Počet strán: 376 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný

Zaradené v kategóriách