Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Účinkujúci

Danielle SteelIkar (2020)

🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
12,90€
Zľava 13%
11,22€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kait Whittierová píše stĺpčeky pre dámsky časopis. Práca a už dospelé deti sú pre ňu všetkým. Po dvoch skrachovaných manželstvách sa však novému vzťahu oblúkom vyhýba. Náhodou sa zoznámi s televíznym režisérom Zackom Winterom a zrazu jej život získa nový rozmer. Inšpirovaná životným príbehom svojej nezlomnej starej matky napíše námet na seriál. Ten na Zacka Wintera nesmierne zapôsobí.

Kait sa zrazu ocitá v osobitom svete hercov a filmového priemyslu. So Zackom nájdu úžasnú a schopnú režisérku, výstrednú mladú scenáristku a angažujú slávnu herečku zo zlatej éry Hollywoodu, ktorá sa vyrovnáva s tragédiou a žije samotársky. Do seriálu obsadia aj mladého a úspešného herca, ktorý sa otočí za každou sukňou, neznámu talentovanú hviezdičku aj príťažlivého, ostrieľaného legendárneho umelca. Kait sa s účinkujúcimi postupne zbližuje a stanú sa jej druhou rodinou. Čaro nakrúcania seriálu preruší najhorší okamih, akému môže matka čeliť.
Neobyčajný román odhaľuje silu ukrytú v ženách po celé generácie. Silu, ktorá im odnepamäti pomáha prekonávať životné prekážky.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Cast Rok vydania: 2020 ISBN: 9788055175867 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách