Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Fidliky - tidliky, hurá preteky!


🍎 Vypredané
29,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zábavná spoločenská hra pre celú rodinu.

V Spievankove sa dnes koná veľká udalosť. Zahrajko oslavuje narodeniny a pripravil pre svojich kamarátov napínavé preteky. Pripravte sa na štart, súťaž začína! Vyhráva ten, kto prvý príde do domčeka. Cestou môžete stretnúť napríklad čarovnú píšťalku, ktorá si overí, ako dobre poznáte pesničky zo Spievankova. Počas pretekov nezabudnite pozbierať darčeky, ktoré oslávenca určite veľmi potešia. Zároveň sa vyhnite rôznym nástrahám, ktoré vám môžu cestu k cieľu poriadne skomplikovať. Kto bude prvý v narodeninovom domčeku?

Spoločenská hra Fidliky-tidliky, hurá, preteky! je určená všetkým, ktorí majú radi dobrodružné putovanie po hernom pláne, učia sa základom stratégie a majú radi pesničky zo Spievankova.

Hra obsahuje:
herný plán, 5 veľkých drevených figúrok, 1 kocku, 4 žetóny , 32 hracích kariet a návod.

V hre nájdete päť nádherne ručne maľovaných drevených figúrok. Detaily ich vyhotovenia nadchnú každého. Veľkosť figúrok (výška cca 5 cm) je prispôsobená malým detským rukám. Hra obsahuje Spievanku, Zahrajka, mamu myš, učiteľku sovu a psa policajta.

Na hracích kartách sú nádherné ilustrácie, ktoré predstavujú známe pesničky zo Spievankova. Pomáhajú trénovať kognitívne myslenie – deti priraďujú obrázok k správnej pesničke, ktorú aj zaspievajú.

Parametre hry:
Dĺžka trvania jednej hry cca 30 min., hra pre 2-5 hráčov.

Benefity hry: podporuje kognitívne myslenie, učí spievanie pesničiek, zvyšuje trpezlivosť, trénuje základy počítania


Odporúčaný vek: 3+ Katalógové číslo: 8590878682948 Rozmer: 335×235 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách