Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Hrstka


🍌 Odosielame o 8 dní.
8,04€
Zľava 27%
5,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V rolovej hre The Handful prevezmete úlohu pilotov lietadiel počas slávnej bitky o Britániu. Tí sa vznesú na oblohu vo chvíli, keď sa zdá, že je všetko stratené. Hitlerove nacistické hordy sa prehnali Európou, roztrhali Československo, Poľsko a za letu rozdrvili Francúzsko a britské expedičné sily. Po evakuácii v Danquerqe stojí teraz Británia osamotená, zatiaľ čo nemecké armády sa zhromažďujú na pobreží severného Francúzska a pripravujú sa na vylodenie v Anglicku.

Presila a oslabenie RAF zúfalo bojuje proti doteraz neporazenej nacistickej vojnovej mašinérii a nemeckým letcom, ktorí zatiaľ kráčajú od víťazstva k víťazstvu. Vaši piloti budú musieť brániť britské mestá pred bombardovaním a bojovať o vzdušnú nadvládu. Ak sa im to nepodarí, padne posledná bašta slobodného sveta. Slávna bitka o Britániu sa začína. Jej konca sa však dožije len málo pilotov, pretože straty v radoch sú vysoké...

Na poli ľudských konfliktov ešte nikdy toľko ľudí nevďačilo za tak veľa tak málo ľuďom.
Winston Churchill, 20. augusta 1940


Na hru budete potrebovať túto príručku, hárky papiera na záznamy a 3 klasické šesťstenné kocky pre každého hráča. Ďalej dva druhy ľubovoľných žetónov (únikové a výškové), ktoré sa dajú nahradiť napríklad mincami, a napokon figúrky, ktoré predstavujú lietadlá hráčov a ich súperov.

Rok vydania: 2024 Rozmer: neuvedený Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách