Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Rozprávky vo veršoch

Jarmila RoserDeSk (2023)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
18,90€
Zľava 26%
13,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kto z nás by nepoznal to magické čaro rozprávok? Dvojjazyčné veršované rozprávočky (SK-DE) Červená čiapočka a Repka svojím originálnym záverom vyčaria našim mladým čitateľom úsmev na perách. Rovnako jedinečným spôsobom rieši stratu korálok šašo v Princezničke na bále, keď spojí pekné s užitočným a šarmantne vykúzli zo zemiakov korále. Milan Rúfus dal obom bezpochyby punc originality. Škola od Márie Rázusovej-Martákovej nadchne svojím humorným a dramatickým dejom každého, komu chýba odvaha urobiť rázne prvý krok do neznáma.
Nielen originálna detská tvorba známych slovenských spisovateľov, ale aj slovenské povesti a k nim na mieru pripravené pracovné listy zaujmú a podporia jazykové vzdelávanie našich ratolestí.
Slovensko-nemecký obrázkový slovník a obľúbené maľované čítanie priamo prispejú k osvojeniu si slovnej zásoby. Krásne ručné detské ilustrácie s osobitým šarmom neopakovateľne stvárnila Dominika Budiačová a pod čarovný grafický dizajn sa podpísala Janka Rössl-Kiss.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 6-10 ISBN: 9783951968117 Rozmer: 211×260 mm Počet strán: 112 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina, nemčina

Zaradené v kategóriách