Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Ako si sa spoznala

V ten deň radšej nemal vytiahnuť päty z domu

Peter RúfusIkar (2024)

🍌 Odosielame o 4 dni.
15,90€
Zľava 18%
13,04€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Milí naši Martinusáci,

srdečne vás pozývame na besedu s Peterom Rúfusom, ktorý vám vo štvrtok 13. júna 2024 o 18:00 predstaví v našom kníhkupectve na Obchodnej ulici v Bratislave svoju novú knihu Ako si sa spoznala.

Už teraz sa na vás tešíme!

Ako si sa spoznala je príbehom o tebe, o mne a o nás dvoch. Sú to moje spomienky na to, ako sme sa prvý raz spolu rozprávali, na naše začiatky, tvoje úsmevy, na všetko... Hoci sa poznáme už dlho, uvedomil som si, že som ti o tom vlastne nikdy nepovedal.

V ktorej stanici svojej cesty som však zbadal tú malú bočnú cestičku, ktorá sa zjavila odnikiaľ, nenápadne sa približovala, až bolo úplne jasné, že sa raz pripojí k tej mojej? Jasné, už viem! Bol to deň, keď som podľa svojich výpočtov prekonal mužský svetový rekord v počte ranných prezlečení. A podľa dostupných znamení som absolútne nemal vystrčiť päty z domu.
Bol to deň, keď sme sa spoznali.

Ahoj! Neuveríš, čo sa mi dnes stalo. Sedím v autobuse, slúchadlá v ušiach, nohy unavené z nekrátkeho životného putovania a cesta predo mnou ktoviekam. Zrazu sa v playliste objavila medzera a po nej si sa s ďalšou pesničkou objavila ty. Rovno pred mojimi očami. Z ničoho nič!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055192482 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách