Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Biológia a gimnázium 1. évfolyama számára - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
21,00€
Zľava 35%
13,65€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica biológie pre 1. ročník gymnázia s s vyučovacím jazykom maďarským obsahuje informácie o základných skupinách rastlín, živočíchov a mikroorganizmov v ich prirodzenom prostredí a vo vzťahu k človeku. Obsah učebnice je rozdelený do piatich tematických celkov:
  • Organizmus a prostredie – slúži na zopakovanie a doplnenie pojmov z ekológie.
  • Život a voda – prostredníctvom života vo vode a pri vode predstavuje základné skupiny organizmov. Opis ich znakov a vlastností dopĺňajú informácie o ich mieste a úlohe v prostredí a o ich postavení a význame v evolúcii živej prírody.
  • Špecializácia rastlín a živočíchov – vysvetľuje schopnosť živej prírody adaptovať sa na rozmanité podmienky.
  • Mikrosvet – obsahuje prehľad a základnú charakteristiku mikroorganizmov. Poukazuje na ich význam v prírode a pre človeka.
  • Život s človekom – obsahuje informácie o živočíchoch, ktoré sa adaptovali na život v ľudských sídlach a informácie o rastlinách a hubách, ktoré využívame ako potravu, lieky, biosuroviny, ale aj na okrasu.
Učebnicu dopĺňa príloha, ktorá obsahuje systematický prehľad základných skupín organizmov. Základný text učebnice je doplnený o rozširujúce informácie a ilustrácie, najmä vo forme autentických fotografií.

Rok vydania: 2010 Rozmer: 205×260 mm Počet strán: 204 Väzba: brožovaná Jazyk: maďarčina

Zaradené v kategóriách