Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Veci, ktoré sme vzdali

Zlí chlapci sa nenarodili pre šťastné konce.

Lucy ScoreAURORA (2024) • Séria Knockemout (SK) • 3. diel

🍌 Predobjednávka, vychádza 15. 5. 2024
24,90€
Zľava 21%
19,67€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

HNEĎ PO VYDANÍ #1 BESTSELLER PODĽA THE NEW YORK TIMES A AMAZON BOOK CHART

Autorka Lucy Score, ktorej knihy sa umiestnili na popredných priečkach zoznamov najpredávanejších kníh novín New York Times a USA Today, sa vracia v záverečnej časti do Knockemoutu vo Virgínii, aby nám vyrozprávala príbeh Luciana a Sloane, s ktorým sme sa zoznámili v knihe Veci, ktoré v nás ostanú navždy.

Na svete existovala len jedna žena, ktorá ma dokázala oslobodiť. No ja by som sa bol radšej vrhol do pekelných plameňov, než aby som Sloane Waltonovú o niečo požiadal.
Lucian Rollins je dobre stavaný, nepríjemný podnikateľský magnát, ktorý túži po pomste. Odhodlaný vymazať svojho násilníckeho otca z rodinnej histórie, trávi každú minútu poťahovaním nitiek v zákulisí svojich kšeftov a budovaním impéria. Čím viac peňazí a moci má, tým bezpečnejšie sa cíti.

No len dovtedy, kým sa nezjaví jedna hašterivá knihovníčka z malého mesta. Hoci ich spája temné tajomstvo z minulosti a vzájomné opovrhovanie, Sloane Waltonová Lucianovi ani zamak nedôveruje. Až kým sa jedna z ich škriepok nezmení na predohru a nerozdúcha tak plamene túžby, ktoré nedokážu uhasiť.

No keďže Sloane je rozhodnutá založiť si rodinu a Lucian o niečom takom nechce ani počuť, títo dvaja nepriatelia, z ktorých sa stali milenci, narazili na slepú uličku. A keď Lucian nepr.jemným spôsobom zistí, že opustiť Sloane je nemožné, zaprisahá sa, že urobí všetko preto, aby ju ochránil. Nech to stojí čokoľvek...

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Things We Left Behind Rok vydania: 2024 ISBN: 9788082501080 Rozmer: 140×215 mm Počet strán: 608 Väzba: pevná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách