Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Montessori Spoznávam a objavujem svet

Môj zošit precvičovania


🍌 Odosielame o 4 dni.
9,90€
Zľava 29%
7,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V zošite na princípoch pedagogiky Montessori sa dieťa hravo a bližšie zoznámi s ríšou zvierat a rastlín, farbami, materiálmi, orientáciou v čase a priestore.

Vďaka tomuto zošitu Montessori a priloženým materiálom bude dieťa objavovať okolitý svet a naučí sa orientovať v priestore a čase. Pomocou tematických vzdelávacích aktivít bude dieťa objavovať a učiť sa rozlišovať rôzne materiály a farby. Naučí sa orientovať v čase a určovať i rozpoznávať jednotlivé ročné obdobia, precvičí si priestorové myslenie a vnímanie v úlohách s trojrozmernými telesami a pustí sa aj do objavovania okolitého sveta a ríše zvierat i rastlín. Obrázky, kartičky a šablóny na vystrihnutie na konci zošita umožnia dieťaťu nové znalosti lepšie uchopiť, spracovať a predovšetkým pochopiť. Tento zošit ponúka prostredníctvom mnohých hier inšpirovaných pedagogikou Montessori (radenie, triedenie, porovnávanie...) úžasné zoznámenie sa s okolitým svetom a prírodou pre deti vo veku 3 - 6 rokov. Na vykonávanie činností uvedených v zošite a osvojenie si učebných pravidiel pedagogiky Montessori môže dieťa používať materiály na konci zošita.
Knižka s prvkami Montessori.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 3-6 ISBN: 9788056708521 Rozmer: 210×250 mm Počet strán: 72 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách