Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Lego DUPLO 10975 Divoké zvieratá z celého sveta

LEGO (2022)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
129,99€

Stavebnica LEGO® DUPLO® Divoké zvieratá z celého sveta (10975) je plná zvierat v ich prirodzenom prostredí s autentickými detailmi, ktorá deťom od 2 rokov ponúka plejádu herných možností.

Stavanie a objavovanie divokej prírody z celého sveta Vezmite svojho predškoláka na divokú cestu okolo sveta a zastavte sa na každom zo siedmich kontinentov! V Ázii objaví pandy, v Afrike levy, v Európe jeleňa, v Južnej Amerike lamu, v Severnej Amerike medveďa, v Austrálii koalu a na Antarktíde zas tučniaky… a ešte omnoho viac! Nechýba ani zvuková kocka so zvukmi prírody a zvierat a rozkladateľná hracia podložka s mapou sveta, takže ide o skutočne divoký a úžasný darček pre malých milovníkov prírody. Škola hrou pre najmenších Všetky sety LEGO DUPLO sú špeciálne navrhnuté tak, aby spájali zábavné príbehy, jasné farby, rôznorodé postavy a kopu prvkov, ktoré vášmu maličkému pomôžu vkročiť do života vo VEĽKOM.
  •  Stavebnica s divokou prírodou a rozkladateľnou hracou podložkou
  • Obsahuje 22 zvierat zo 7 kontinentov sveta – s realistickými zvukmi
  • Malí milovníci zvierat sa prostredníctvom nápaditej zábavy učia nové poznatky Podarujte malým milovníkom zvierat od 2 rokov výnimočný darček na narodeniny alebo Vianoce
  • Európska časť meria vyše 25 cm na výšku a 20 cm na šírku Všetky sety LEGO® DUPLO® sú navrhnuté tak, aby tým najmenším pomohli vkročiť do života vo VEĽKOM
  • Dieliky LEGO® DUPLO® spĺňajú prísne normy kvality v odvetví Kocky a dieliky LEGO® DUPLO® spĺňajú prísne normy v oblasti bezpečnosti detí Výrobok na batérie: LR44 (súčasťou balenia)
  • Počet dielikov: 142

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 2+ Katalógové číslo: 10975 Rozmer: 650×480 mm

Zaradené v kategóriách