Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Gumkáče – Medvedíky BIO TOP #14

250g

Slowlandia (2022)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
7,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vegánske BIO cukríky bez želatíny. Obsahujú len prírodné ovocné šťavy a príchute. V ústach budete cítiť výbuch ovocnej chuti jabĺk, pomarančov, citrónov, čiernych ríbezlí, ananásov a malín. Pozor! Testované na deťoch.

Po prvom, veľmi úspešnom predstavení Gumkáčov – Kyslé ovocie sú tu nové Gumkáče – Medvedíky. Výberový proces opäť prebehol pod dohľadom desiatok osôb (vrátane detí) a miliónov chuťových buniek. Kritéria boli opäť striktné: žiadna bravčová želatína, žiadne umelé farbivá a arómy. Výsledkom sú fantastické vegánske gumené cukríky v tvare medvedíka s prírodnými šťavami v BIO kvalite. Chuťovo ponúkajú široké spektrum ovocných štiav a príchutí. Na jazyku budete cítiť jablko, pomaranč, citrón, čierne ríbezle, ananás a maliny. Suroviny a výroba sú certifikované v Rakúsku.

Zloženie: glukózový sirup*, cukor*, koncentráty ovocných štiav* 3,47% (jablko*, pomaranč*, citrón*, čierne ríbezle*, ananás*, maliny*), želírujúca látka (pektín), regulátory kyslosti (vínan sodný, vínan draselný), okysľujúca látka (kyselina citrónová), farbiace výťažky z ovocia a rastlín (Spirulina*, svetlica farbiarska, tekvica*, jablko*, mrkva*, baza čierna*), prírodné arómy (jablko, citrón, ananás, malina, pomaranč, čierna ríbezľa), leštiaca látka (karnaubský vosk*).
*=z ekologického poľnohospodárstva

Výživové údaje na 100g:
Energia – 1341 kJ / 316 kcal
Tuky – 0,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny – 0,1 g
Sacharidy – 76 g
z toho cukry – 56 g
Vláknina – 2,1 g
Bielkoviny – < 0,2 g
Soľ – 0,85 g

Rozmer: 80×92 mm Balenie: dóza

Zaradené v kategóriách