Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

HORKYZE SLIZE: ST MARY HUANA GANJA

Na novom albume sa nachádza aj vyše roka známy hit "Mám v p... na lehátku", ktorý na internete láme rekordy v sledovanosti....


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
7,99€
Zľava 7%
7,43€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Na novom albume sa nachádza aj vyše roka známy hit "Mám v p... na lehátku", ktorý na internete láme rekordy v sledovanosti. Kapela ani tentokrát nezabudla na hereckého hosťa a ten si s nimi aj v jednej skladbe zaspieval. Je ním pán (Valašský král) Bolek Polívka, ktorý sa podujal byť aj krstným otcom albumu.
Okrem spoločného songu s Bolkom Polívkom s názvom "Povaľači", obsahuje toto jubilejné CD veľa zaujímavých mien ako napríklad Branuško Jóbus z Karpatských Chrbátov, Whisky z kapely Slobodná Európa, Zita Ri-gondeaux z kapely BijouTerrier a veľa ďaľších zaujímavých hostí. Na novom albume sa nachádza aj vyše roka známy hit "Mám v p... na lehátku", ktorý na internete láme rekordy v sledovanosti. Kapela ani tentokrát nezabudla na hereckého hosťa a ten si s nimi aj v jednej skladbe zaspieval. Je ním pán (Valašský král) Bolek Polívka, ktorý sa podujal byť aj krstným otcom albumu.

Tracklist:
01. Intro
02. SN, TO, MI, LM, BA,
03. Policemen alebo Jeej Balón alebo Ako V Discobare Radúza Na Halloween Party
04. Terárium
05. Povaľači
06. Veľké, Dlhé ,,A,, S Dvoma Bodkami
07. Playmate
08. Nerob !!!
09. Nazdar !!!
10. Láskyplní
11. Začiatok Koncertu
12. Mám V P.... Na Lehátku
13. Temná Myseľ

Rok vydania: 2012 Katalógové číslo: R32600052331 Rozmer: 142×126 mm Obal: CD obal

Zaradené v kategóriách