V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
Na rozdiel od väčšiny kuchárskych kníh, kde sú suroviny na prípravu jedál určené pre štyri a viac osôb, v tejto knihe skúsení autori upravili množstvá surovín pre dve osoby. Nájdete v nej 300 osvedčených receptov na nátierky... Zobraziť viac
Na rozdiel od väčšiny kuchárskych kníh, kde sú suroviny na prípravu jedál určené pre štyri a viac osôb, v tejto knihe skúsení autori upravili množstvá surovín pre dve osoby. Nájdete v nej 300 osvedčených receptov na nátierky... Zobraziť viac
V tejto knihe z novej edície malých kuchárskych kníh nájdete 90 receptov na všetky typy jedál na šaláty, predjedlá, nátierky, polievky, na hlavné jedlá z mäsa, hydiny, diviny, rýb, zo zeleniny, cestovín a zemiakov. Aby bola ponuka... Zobraziť viac
Na rozdiel od väčšiny kuchárskych kníh, kde sú suroviny na prípravu jedál určené pre štyri a viac osôb, v tejto knihe... Zobraziť viac