Od rozdelenia spoločného štátu Čechov a Slovákov uplynulo už 30 rokov. Kým časť spoločnosti hovorí o úspešnom príbehu dvoch národov, mnohí sa dnes kriticky pozerajú na to, ako vlastne naše spoločné dejiny vyzerali. Bolo Československo od... Zobraziť viac
Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov. Môžeme kvalitu zmerať? V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku... Zobraziť viac
Letné číslo Bubliny prináša tému Knihy. V článkoch, komiksoch a aktivitách ju rozoberieme z každého uhlu pohľadu... Zobraziť viac
Deviate číslo Standartu sa začína jednoduchou otázkou: čo je vlastne latte? Odpoveď je ale oveľa komplexnejšia, ako by sa mohlo zdať. Objav s nami rastúci trend dúhových latte, potráp sa akademickým pohľadom na otázku materiálnosti kávy, ... Zobraziť viac
Magazín Ekobývanie/bydlení patrí medzi stálice na našom mediálnom trhu. Viac ako dvadsať rokov už rozoberáme najaktuálnejšie témy z oblasti bývania a ekológie. Postupom času sme sa prepracovali z úzko špecializovaného odborného magazínu na magazín... Zobraziť viac
S novou Bublinou číslo 10 si pripomíname tridsiate výročie nežnej revolúcie. Témou časopisu je SLOBODA – to najcennejšie, čo máme. V Bubline nájdete články o hrdinoch bojujúcich za slobodu, cestopis o neslobodnom Tibete a o jeho... Zobraziť viac
Príprava jarného vydania je u nás vždy spojená s veľkým nadšením. Sledujeme trend reporty, štúdie faktorov, ktoré ovplyvňujú módu a jej vývoj – od celkovej nálady v spoločnosti, správania a potrieb zákazníkov cez nové technológie, prepojenie na... Zobraziť viac
om kaviarenský povaľač a nehanbím sa za to, napísal v roku 2013 Milan Lasica. Kaviarne sa totiž stali fenoménom spoločenského života na celom svete. V najnovšom čísle štvrťročníka Príbehy 20. storočia sme preto nazreli do života kultových bratislavských.. Zobraziť viac
Najnovšie, už sedemnáste, vydanie ročenky EKO bývanie je zamerané predovšetkým na možnosti úspor v oblasti výstavby a prínosy využívania alternatívnych zdrojov, predovšetkým solárnej enrgie... Zobraziť viac
Júnové, trináste číslo časopisu Bublina je na tému Záhady. Deti sa v ňom dozvedia niečo o najznámejších literárnych detektívoch, spolu s čiernou a bielou mačkou sa zamyslia nad tým, prečo ľudia veria poverám a vďaka ryšavej Kláre pochopia, na čo slúži... Zobraziť viac
Decembrová, pätnásta Bublina je tentokrát na tému Rodina. Túto základnú stavebnú bunku spoločnosti môžete spolu s deťmi preskúmať zo všetkých strán... Zobraziť viac
Nový detský časopis plný dobrých vecí od slovenských autorov. Bublina je pestrý časopis, v ktorom si každé dieťa nájde to svoje. Môže si v ňom čítať, podľa návodov robiť pokusy... Zobraziť viac
Být mámou je úžasné a náročné zároveň. Naštěstí na tento úkol nejsme samy... Zobraziť viac
Špecializovaný časopis na tému, ktorá sa po prijatí nového zákona o odpadoch a zákona o obaloch vo väzbe na ďalšie predpisy o ochrane vody, ovzdušia a životného prostredia priamo dotýka takmer každého... Zobraziť viac
Hlavné heslo nového vydania je REGENERÁCIA. Výraz, ktorý vystihuje dobu, našu planétu, ľudí ale aj súčasné umenie a módu. Všetko prechádza procesom obnovy. Kolobeh, ktorý sa rozbehol, aj keď v spomalenom tempe dnešných dní... Zobraziť viac
Mágia a glamour obdobia spojeného s vianočnými večierkami, nákupmi darčekov a oslnivou plesovou sezónou, samozrejme, s puncom jedinečnosti módnej biblie. Druhé špeciálne vydania magazínu Top Fashion s označením... Zobraziť viac
Špecializovaný časopis na tému, ktorá sa po prijatí nového zákona o odpadoch a zákona o obaloch vo väzbe na ďalšie predpisy o ochrane vody, ovzdušia a životného prostredia priamo dotýka takmer každého... Zobraziť viac
V novom vydaní prinášame správu o realite, ktorej čelia producenti kávy v Peru; ďalšie pokračovanie mýtov od bývalého baristického majstra sveta, Gwilyma Daviesa... Zobraziť viac
Téma februárového čísla STRETNUTIE PRI JEDLE zasýti vari každého pozorného čitateľa. Každý vie, že jedlo je dôležitá súčasť nášho života. Aj v Biblii sa na mnohých miestach spomína jedlo a jeho príprava – čo ponúkol... Zobraziť viac