Ak patríte k tím, čo večne bojujú s časom alebo nie ste práve "kuchynský typ", zalistujte si v tejto kuchárskej knižke,... Zobraziť viac
Táto kniha vám ponúka výber vyskúšaných receptov, získaných od ľudí z celého Slovenska. Je výnimočná najmä tým, že sa v nej... Zobraziť viac
Kniha obsahuje nejnovější informace o zdraví prospěšných tucích zvaných omega. Tyto tuky chrání před nemocemi srdce,... Zobraziť viac
V poradí už 11. diel úspešnej edície Recepty zo Života prichádza s pestrým výberom najrozličnejších receptov, overených... Zobraziť viac
Naše telo je naprogramované na dlhovekosť - približne na 130 rokov. To len náš spôsob života nás núti predčasne zostarnúť... Zobraziť viac
Losos SK - Agentúra Cesty - Jazyk: SK - Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá - 144 str. - ISBN: 80-7181-144-0 - Kniha Zobraziť viac
Kto si nevie predstaviť dobré jedlo bez dobrého vína, ten nájde v knihe Fedora Malíka Víno na tanieri množstvo podnetov.... Zobraziť viac
Po více než dvaceti letech vychází kuchařka, která uceleně představuje tradiční jídla balkánských zemí. Jde o jídla dokonale chuťově vyvážená a přitom velice rozmanitá... Zobraziť viac
Jedinečné recepty z diviny a rýb potešia každého labužníka. Lahodná chuť špecialít z jeleňa, diviaka, bažanta či kapra alebo... Zobraziť viac
Všestranne nadaný doktor a publicista mnohým ľuďom utkvel v pamäti ako lekár slovenskej futbalovej reprezentácie... Zobraziť viac
Netreba kuchársku prax. Všetko je zrozumiteľné a recepty sú zostavené podľa jednotného princípu: nákup, suroviny, kuchynské... Zobraziť viac
Toskánsko SLOVART - Edice: Místa a historie - SLOVART - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná s přebalem lesklá - 134 str. - ISBN: 80-7209-45 Zobraziť viac
Kniha vám ponúka niekoľko prostých, avšak účinných techník, ktoré vás prebudia a postavia opäť na nohy... Zobraziť viac
Delená strava je jednou z najúspešnejších metód na dlhodobé zníženie hmotnosti bez hladovania a počítania kalórií. Pomáha... Zobraziť viac
Viac než dvesto vyskúšaných receptov od čitateľov týždenníka ŽIVOT v rokoch 1986 - 1996. Chutné, jednoduché, z dostupných... Zobraziť viac
Taliansko je domovom veľmi starej a dnes opäť veľmi obľúbenej a uznávanej prírodnej kuchyne, ktorá poskytuje človeku lahodnú... Zobraziť viac
Varíme chutne a rýchlo Špeciality na každý deň i slávnostné chvíle Recepty aj pre začínajúce gazdinky Veľa receptov s... Zobraziť viac
Basic cooking je svojrázna filozofia prípravy jedál, vyznávajúca sebarealizáciu, fantáziu a najmä... Zobraziť viac
Edice: Víno - Albert Marenčin Vydavateľstvo PT - Jazyk: SK - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 262 str. - ISBN: 80-88912-19-9 - K Zobraziť viac
Současný francouzský spisovatel Philippe Delerm nabízí recept lidem, kteří dnes nemají radost ze života. Stačí prý zvlažit v... Zobraziť viac