Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Džínsový denník 1-4 (kolekcia) - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
42,70€
Zľava 35%
27,76€

Prinášame vám výhodnú kolekciu štyroch dielov obľúbeného Džínsového denníka:

Džínsový denník 1: Čítať cudzie denníky by sa nemalo, ale pätnásťročná Paula, prváčka na gymnáziu, vás pozýva, aby ste sa začítali do jej veselého i trocha bláznivého života. Spoznáte jej rodinu, zoznámite sa s jej najlepšou kamarátkou Denisou, spolužiačkou poločarodejnicou Gabrielou a predovšetkým rozlúštite spolu s Paulou záhadu chalanských citov.

Džínsový denník 2: Sympatická Paula Semoková je opäť na scéne – plná síl a elánu, ale najmä chuti zverovať sa so svojimi zážitkami a pocitmi novučičkému „džínsovému“ denníku. Paula a jej starí kamaráti sú už v druhom ročníku strednej školy, pomaly, ale isto dospievajú, hľadajú sa a zisťujú, čo vlastne od života chcú.

Džínsový denník 3: Tretí Džínsový denník je teda konečne tu - takisto ako jeho hlavní hrdinovia a ich kamaráti. Sú už v poslednom ročníku gymnázia a na prahu dospelosti musia riešiť aj zložitejšie životné situácie.

Džínsový denník 4: Napriek tomu, že Paula nezvratne dospieva, svojho denníka sa nevzdáva a sprevádza ju aj ďalšími piatimi rokmi štúdia. Paule je sprvoti trošku smutno za bývalými spolužiakmi, hoci s niektorými zostáva v kontakte. Na začiatku prvého semestra jej však mama povie, že vysoká škola jej zmení život takisto ako stredná.

Rok vydania: 2014 Rozmer: 275×210 mm Počet strán: 296+328+440+368 Väzba: pevná Štýl: romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách