Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Majster - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Sharon J. BoltonIkar (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 35%
9,69€

Oddaný otec alebo nemilosrdný vrah? Jeho tajomstvo pochovali s ním.

Mladá strážnička Florence Loveladyová naštartovala svoju kariéru v Sabdene, mestečku v severnom Anglicku v grófstve Lancashire. Podarilo sa jej usvedčiť výrobcu truhiel Larryho Grassbrooka zo série vrážd detí. Obete vtedy ako v nočnej more pochovali zaživa. Florence vyriešila záhadu a získala od Larryho priznanie, skôr než prišli o život ďalšie deti. Larry strávil zvyšok života vo väzení a mesto, známe procesmi s čarodejnicami v sedemnástom storočí, sa vrátilo k svojmu pokojnému životu.
Prešlo tridsať rokov. Larry vo väzení zomrel a udalosti z minulosti sa vynárajú opäť. Napodobňuje niekto pôvodné vraždy? Alebo pred tridsiatimi rokmi chytili nesprávneho páchateľa? V ohrození života sa za podobných mysterióznych okolností odrazu ocitne aj Florencein milovaný syn. Pre detektívku to už neznamená iba otvorenie starého prípadu, tentoraz ide o všetko.

Originálny názov: The Craftsman Rok vydania: 2019 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 424 Väzba: pevná Štýl: psychologický, napínavý, mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách