Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Z očí do očí - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Frans LantingTaschen (2003)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
24,86€
Zľava 35%
16,16€

Všetky fotografie v knihe majú svoju vlastnú históriu a sú s nimi spojené postrehy z pozorovaní, ktoré Frans Lanting nazbieral počas svojho života s divými zvieratami na celom svete – od orangutánov v dažďových pralesoch Bornea až po tučniaky v Antarktíde. Mnohotvárnosť života na našej planéte zastupuje v Lantingovej fascinujúcej galérii viac ako sedemdesiat živočíšnych druhov.

Frans Lanting je považovaný za jedného z najvýznamnejších súčasných fotografov prírody. Jeho fotografie sú vystavované v celom svete a publikované v knihách a časopisoch. Narodil sa roku 1951 v holandskom Rotterdame. Študoval urbanistiku v Spojených štátoch amerických.
Frans Lanting bol vyznamenaný mnohými významnými cenami: cenou World Press Photo, titulo „Fotograf prírody roka“, ktorú udeľuje BBC a cenou Ansela Adamsa, ktorú udeľuje Sierra Club. Roku 2001 ho princ Bernard pasoval na rytiera kráľovského rádu Golden Ark. Jeho fotografie boli vystavené vo veľkých múzeách v Paríži, Miláne, New Yorku, Tokiu, Madride a v Amsterdame.

Rok vydania: 2003 Rozmer: 205×250 mm Počet strán: 256 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách